Estudio de la presencia de N03K en quesos comerciales
Abstract:
Estudio de la presencia de N03K en quesos comerciales CNRS Inist Pascal-Francis CNRS Pascal and Francis Bibliographic Databases Simple search Advanced search Search by classification Search by vocabulary My Account Home > Search results Help Export Export Selection : Selected items (1) Format : Permanent link CopyPermanent link Copy http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=3023263 Estudio de la presencia de N0 3 K en quesos comerciales Other title Study of the presence of NO 3 K in commercial cheeses (en) Author LOPEZ Y LOPEZ-LEYTON, T. J 1 ; LAGE YUSTY, M. A 1 ; ALVAREZ PINEIRO, M. E 1 [1] Instituto de Investigación y Análisis Alimentarios. Laboratorio de Bromatología. Facultad de Farmacia. Universidad de Santiago de Compostela. Campus, s/n., 15706 Santiago de Compostela, La Coruña, Spain Source Alimentaria. 1996, Num 271, pp 83-86 ; ref : …
Año de publicación:
1996
Keywords:
Fuente:
Tipo de documento:
Other
Estado:
Acceso abierto
Áreas de conocimiento:
- Ciencia de los alimentos
- Microbiología
Áreas temáticas:
- Tecnología alimentaria