Propuesta de un diseño de modelo de calidad y mejora continua, basado en las directrices de la norma internacional ISO: 9001:2015, para una industria de balanceado de camarón en la ciudad de Guayaquil


Abstract:

When carrying out an institutional diagnosis through Check List, a proposal for the design of a quality and continuous improvement model was proposed, based on the guidelines of the International Standard ISO 9001: 2015, for the Balanced Shrimp Industry in the City of Guayaquil, where Procedures and processes will be designed that contribute to standardization and continuous improvement to achieve customer satisfaction.

Año de publicación:

2022

Keywords:

  • Mejora contínua
  • ENFOQUE DEL PROCESO
  • Toma de decisión
  • Procedimiento
  • Sistema De Gestión
  • EVALUACION DE DESEMPEÑO
  • CLIENTES
  • CALIDAD
  • Norma Iso 9001:2015

Fuente:

rraaerraae

Tipo de documento:

Master Thesis

Estado:

Acceso abierto

Áreas de conocimiento:

  • Ingeniería industrial
  • Gestión de calidad

Áreas temáticas:

  • Dirección general
  • Técnicas, equipos y materiales
  • Ropa y accesorios