Quantity and quality of proteins in artichoke by-products (Cynara scolymus L.)


Abstract:

Quantity and quality of proteins in artichoke by-products (Cynara scolymus L.) FAO_logo AGRIS home-icon English Español Français العربية 中文 Русский Journal Article Journal Article Quantity and quality of proteins in artichoke by-products (Cynara scolymus L.) [2005] Almela, L.; Rodriguez, T.; Roce, MJ; Martinez, D.; et al. Access the full text NOT AVAILABLE Lookup at Google Scholar google-logo From the journal Acta horticulturae ISSN : 0567-7572 Bibliographic information Language: English Type: Journal Article In AGRIS since: 2013 Issue: 681 Start Page: 505 End Page: 510 All titles: "Quantity and quality of proteins in artichoke by-products (Cynara scolymus L.)"@eng Other: "Paper presented at the IVth International Congress on Artichoke held October 17-21, 2000, Valenzano, Bari, Italy. Includes references" Loading... Translate with Google Access the full text NOT AVAILABLE Lookup at Google Scholar …

Año de publicación:

2005

Keywords:

    Fuente:

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    Tipo de documento:

    Other

    Estado:

    Acceso abierto

    Áreas de conocimiento:

    • Bioquímica
    • Ciencias Agrícolas

    Áreas temáticas de Dewey:

    • Tecnología alimentaria
    • Alimentación y bebidas
    • Fisiología y materias afines
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    Objetivos de Desarrollo Sostenible:

    • ODS 2: Hambre cero
    • ODS 12: Producción y consumo responsables
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