Quantity and quality of proteins in artichoke by-products (Cynara scolymus L.)
Abstract:
Quantity and quality of proteins in artichoke by-products (Cynara scolymus L.) FAO_logo AGRIS home-icon English Español Français العربية 中文 Русский Journal Article Journal Article Quantity and quality of proteins in artichoke by-products (Cynara scolymus L.) [2005] Almela, L.; Rodriguez, T.; Roce, MJ; Martinez, D.; et al. Access the full text NOT AVAILABLE Lookup at Google Scholar google-logo From the journal Acta horticulturae ISSN : 0567-7572 Bibliographic information Language: English Type: Journal Article In AGRIS since: 2013 Issue: 681 Start Page: 505 End Page: 510 All titles: "Quantity and quality of proteins in artichoke by-products (Cynara scolymus L.)"@eng Other: "Paper presented at the IVth International Congress on Artichoke held October 17-21, 2000, Valenzano, Bari, Italy. Includes references" Loading... Translate with Google Access the full text NOT AVAILABLE Lookup at Google Scholar …
Año de publicación:
2005
Keywords:
Fuente:
googleTipo de documento:
Other
Estado:
Acceso abierto
Áreas de conocimiento:
- Bioquímica
- Ciencias Agrícolas
Áreas temáticas de Dewey:
- Tecnología alimentaria
- Alimentación y bebidas
- Fisiología y materias afines
Objetivos de Desarrollo Sostenible:
- ODS 2: Hambre cero
- ODS 12: Producción y consumo responsables
- ODS 13: Acción por el clima