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Conference Object(24)
Publisher
Universidad de las Fuerzas Armadas ESPE. ESPESD. Carrera de Ingeniería Agropecuaria.(74)
Universidad de las Fuerzas Armadas ESPE. IASA I. Carrera de Ingeniería de Ciencias Agropecuarias.(60)
Universidad de las Fuerzas Armadas ESPE. Carrera de Ingeniería en Biotecnología(32)
Universidad de las Fuerzas Armadas ESPE. Carrera de Ingeniería Agropecuaria.(23)
SANGOLQUÍ / ESPE / 2007(20)
Área temáticas
Técnicas, equipos y materiales(452)
Agricultura y tecnologías afines(390)
Ganadería(228)
Huertos, frutas, silvicultura(180)
Producción(150)
Caracterización Eco-geográfica de melloco (Ullucus tuberosus C.) En la Región Alto Andina del Ecuador
ArticleAbstract: Ecogeographic characterization of Melloco (Ullucus tuberosus C.) in the high Andean region of EcuadoPalabras claves:Autores:Angélica Hipatia Delgado Pilla, César Guillermo Tapia Bastidas, Edwin Jesús Naranjo Quinaluisa, Edwin José Borja Borja, Nelly Judith Paredes Andrade, Roberto Javier Velázquez Feria, Yudemir Cruz PérezFuentes:rraaeA NDVI Analysis Contrasting Different Spectrum Data Methodologies Applied in Pasture Crops Previous Grazing - A Case Study from Ecuador
Conference ObjectAbstract: New challenges arise with the modernization of agricultural practices, like the concept of environmePalabras claves:Geo statistics, multispectral sensor, NDVI, terrestrial spectroradiometer, UAVAutores:Bryan Isael Andrade Suarez, Campoverde J., César Leiva González, Garcia J., Guzman J.A.M., Izar Sinde-González, Luis Nicolas Moncayo Cevallos, Theofilos ToulkeridisFuentes:googlescopusA Strain of an Emerging Indian Xanthomonas oryzae pv. oryzae Pathotype Defeats the Rice Bacterial Blight Resistance Gene xa13 Without Inducing a Clade III SWEET Gene and Is Nearly Identical to a Recent Thai Isolate
OtherAbstract: The rice bacterial blight pathogen Xanthomonas oryzae pv. oryzae (Xoo) injects transcription activatPalabras claves:bacterial blight of rice, Smrt sequencing, susceptibility genes, Sweet genes, Transcription activator-like effectors (tales)Autores:Bogdanove A.J., Carpenter S.C.D., Dash P.K., Ghoshal C., Kositratana W., Laha G.S., Lore J.S., Midha S., Mishra P., Patarapuwadol S., Patil P.B., Rai R., Ricardo F. Oliva, Singh K., Singh N.K., Wang L.Fuentes:scopusA System for the Monitoring and Predicting of Data in Precision Agriculture in a Rose Greenhouse Based on Wireless Sensor Networks
Conference ObjectAbstract: In order to provide the best growing conditions for roses in a greenhouse, a Wireless Sensor NetworkPalabras claves:Data Mining, Greenhouses, IOT, PRECISION AGRICULTURE, Wireless Sensor NetworksAutores:Grilo C., Rodríguez S., Tatiana GualotuñaFuentes:scopusA new approach of service platform for water optimization in lettuce crops using wireless sensor network
Conference ObjectAbstract: Wireless sensor network is implemented and communicated with the cloud through IPv6. The entire systPalabras claves:CLOUD COMPUTING, Irrigation, PRECISION AGRICULTURE, WSNAutores:Alexandra E. Jácome-Ortega, Alexandra Jácome, Carlos Vásquez-Ayala, Diego Hernán Peluffo-Ordóñez, Edgar D. Jaramillo-Vinueza, Edgar Maya-Olalla, Hernán Mauricio Domínguez-Limaico, Marcelo Zambrano-Vizuete, Paul D. Rosero-MontalvoFuentes:googlescopusALIMENTACIÓN DE TILAPIA ROJA CON ÁCIDO OMEGA 3 Y LA COMBINACIÓN OMEGA 3–6, EN LA FASE DE ENGORDE
OtherAbstract: El objetivo de la investigación fue evaluar la inclusión de ácidos grasos omega3 y la combinación omPalabras claves:Autores:Vinicio UdayFuentes:googleAPLICACIONES DE LOS MUCILAGOS EN EL SECTOR AGRO-ALIMENTARIO/Application of mucilages in the agro-food sector.
OtherAbstract: Los mucílagos, hidrocoloides de naturaleza viscosa, presentan propiedades como agentes suspensores,Palabras claves:Autores:NAHIR YERELY DUGARTE JIMENEZFuentes:googleChallenges and opportunities in transdisciplinary science: The experience of next generation scientists in an agriculture and climate research collaboration
ArticleAbstract:Palabras claves:Autores:Basche A.D., Dunbar M.W., Eidson C.D., Frank T.J., Frescoln L., Gu L., José L. Pantoja, Lahdou G.B., Pease L.A., Roesch-McNally G.E., Ryan L. Nagelkirk, Wilke A.K.Fuentes:scopusCharacterization and technological potential of underutilized ancestral andean crop flours from ecuador
ArticleAbstract: Ancestral Andean crop flours (ACF) from Ecuador such as camote (Ipomea Batatas), oca (Oxalis tuberosPalabras claves:Andean crop flours, antioxidant, Functional proper-ties, MORPHOLOGY, Physico-chemical characteristicAutores:Bedón M., Diego Salazar Garces, Iván Ocaña, López-Caballero M.E., Mirari Y. Arancibia, Montero P., Roman Nicolay Rodríguez-MaeckerFuentes:googlescopusCharacterization of Jatropha curcas oils and their derived fatty acid ethyl esters obtained from two different plantations in Cuba
ArticleAbstract: The scope of this work is to evaluate some properties of the oils and derived fatty acid ethyl esterPalabras claves:Acid value, Anisidine, FAEE, Jatropha curcas, Peroxide valueAutores:Alfonso M., Caro R., Duarte M., Galle J., Leonardo Goyos Pérez, Rodríguez R.P., Sierens R., Verhelst S.Fuentes:googlescopus