Physical-chemist analysis and influence of dissolved minerals on the tap water taste from Quito´ s principals treatment plants
Abstract:
TORRES-SILVA, Stephanie; TAPIA-CALVOPINA, Ivan; GOETSCHEL-GOMEZ, Lorena y PAZMINO-SALAZAR, Edgar. Physical-chemist analysis and influence of dissolved minerals on the tap water taste from Quitos principals treatment plants. Enfoque UTE [online]. 2020, vol. 11, n. 4, pp. 57-70. ISSN 1390-6542. https://doi. org/10.29019/enfoqueute. v11n4. 533.
Año de publicación:
2020
Keywords:
Fuente:
googleTipo de documento:
Other
Estado:
Acceso abierto
Áreas de conocimiento:
- Química ambiental
- Química ambiental
- Ciencia ambiental
Áreas temáticas de Dewey:
- Química física
- Química inorgánica
- Geología económica
Objetivos de Desarrollo Sostenible:
- ODS 6: Agua limpia y saneamiento
- ODS 12: Producción y consumo responsables
- ODS 3: Salud y bienestar