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A simple method to estimate the number of doses to include in a bank of vaccines. The case of Lumpy Skin Disease in France
ArticleAbstract: A simple method to estimate the size of the vaccine bank needed to control an epidemic of an exoticPalabras claves:Autores:Bertagnoli S., Casal J., Caufour P., Claude L. Saegerman, de Clercq K., Etore F., Ganière J.P., Hautefeuille C., Jacquiet P., Meyer G., Napp S.Fuentes:scopusDetection and occurrence of melon yellow spot virus in Ecuador: An emerging threat to cucurbit production in the region
ArticleAbstract: More than fifty viruses have been reported in cucurbit crops worldwide. In Ecuador, approximately 3,Palabras claves:Cucumber, Endornavirus, Melon, Tospovirus, WatermelonAutores:Diego Quito Avila, Esther Lilia Peralta, Insuasti M.L., José B. Ochoa, María A. Ibarra, Martin R.R., Mendoza A., R. A. AlvarezFuentes:scopusDetection of processed animal protein: European experience and perspectives
ArticleAbstract: European Commission Regulation (EC) No. 152/2009 imposes optical microscopy as the reference methodPalabras claves:Bovine spongiform encephalopathy, Cross-contamination, Detection techniques, EUROPE, Meat-and-bone meal, Processed animal protein, Trace elementsAutores:Baeten V., Berberís D., Claude L. Saegerman, Degand G., Maudoux J.P., Plouvier B.M., Vanopdenbosch E.Fuentes:scopusDeterminación de las características del fardo de paja de trigo, como desecho agroindustrial para su aprovechamiento como material de construcción
OtherAbstract: The objective of this research is to determine the physical-mechanical characteristics of the strawPalabras claves:Autores:Luisa Paulina VieraFuentes:googleDeterminación del efecto del desamargado y fermentado en el contenido de compuestos con capacidad antioxidante de tres variedades de chocho (Lupinus mutabilis sweet)
OtherAbstract: Esta investigación estuvo dirigida a estudiar el efecto del proceso de desamargado y fermentado en ePalabras claves:Autores:María Lorena GoetschelFuentes:googleDeterminación del valor nutritivo del ray grass perenne (Lollum perenne) destinado a la alimentación del ganado vacuno mediante la correlación entre grados Brix y digestibilidad Cayambe - Ecuador 2013.
Bachelor ThesisAbstract: El objetivo de la investigación fue determinar el valor nutricional del pasto Ray Grass perenne (LolPalabras claves:AGROPECUARIA, BOVINOS, GRADOS BRIX, Nutriciòn animal, PASTOSAutores:Aurora Magdalena Gualavisí Quilumbaquín, Francisco Adolfo Gutiérrez LeónFuentes:rraaeDeterminantes socioeconómicos del consumo de productos ecológicos en Quito
OtherAbstract: En este estudio se analizan los determinantes socioeconómicos del consumo de productos orgánicos y ePalabras claves:Autores:SIEMBRAFuentes:googleDeterminants of agricultural diversification in a hotspot area: Evidence from colonist and indigenous communities in the Sumaco Biosphere Reserve, Ecuadorian Amazon
ArticleAbstract: With data from a household survey covering migrant settlers and indigenous (Kichwa) communities in tPalabras claves:Crops-livestock, Indigenous, MLM, OLS, Shannon diversity indexAutores:Bolier Torres, Cristian Vasco, Günter S., Knoke T.Fuentes:googlescopusDeterminar la eficiencia del control quimico para la polilla de la papa (tecia solanivora), en condiciones de campo
OtherAbstract:Palabras claves:Autores:Héctor AndradeFuentes:googleDevelopment and use of simulation models for the study of milk production systems in the Ecuadorian Highlands
OtherAbstract: [Development and use of simulation models for the study of milk production systems in the EcuadorianPalabras claves:Autores:Mauricio ProañoFuentes:google