Guidance on the characterisation of microorganisms used as feed additives or as production organisms


Abstract:

(Table presented.). Abstract: This guidance document is intended to assist the applicant in the preparation and the presentation of an application, as foreseen in Article 7.6 of Regulation (EC) No 1831/2003, for the authorisation of additives for use in animal nutrition. It specifically covers the characterisation of microorganisms used as feed additives or as production organisms.

Año de publicación:

2018

Keywords:

  • genetically modified microorganisms
  • microorganism
  • production strain
  • feed additives

Fuente:

scopusscopus

Tipo de documento:

Article

Estado:

Acceso abierto

Áreas de conocimiento:

  • Microbiología
  • Microbiología

Áreas temáticas de Dewey:

  • Microorganismos, hongos y algas
  • Ganadería
  • Tecnología alimentaria
Procesado con IAProcesado con IA

Objetivos de Desarrollo Sostenible:

  • ODS 2: Hambre cero
  • ODS 12: Producción y consumo responsables
  • ODS 17: Alianzas para lograr los objetivos
Procesado con IAProcesado con IA